Back to top
Tawk.to

Blog

Home Nyheder Blog Cykellæn

Cykellæn
Cykellæn
Blog 9 sep 2024

Cykellæn, også kaldet cykelbøjler, er nok den simpleste form for cykelparkering, der findes – et bukket rør, der nedstøbes eller påboltes terræn. Trods sin enkle konstruktion gør den jobbet lige så godt som andre cykelstativer fra Falco og sikrer stabil og sikker parkering til enhver cykel. 

Hvilke typer cykellæn finder du hos Falco?

Hos Falco finder du flere varianter af cykellæn, der passer til forskellige behov. Vores mest populære model er Sheffield-cykellænet, som også fås i en eksklusiv udgave udført i rustfrit stål (316 eller 304) for maksimal levetid udendørs. Denne model kan også leveres med en tværstiver, hvilket gør den ideel til cykler i alle højder, da de nemt kan lænes op og fastgøres.

Et andet populært valg er vores FalcoFair-cykellæn, der med sin elegante græske “pi”-form sætter et unikt præg på ethvert miljø. Uanset om du har brug for en klassisk løsning som Sheffield eller et mere designorienteret valg som FalcoFair, har Falco et cykellæn, der både opfylder praktiske behov og æstetiske krav.

Alle Falcos cykellæn er fremstillet i galvaniseret stål for at sikre langvarig beskyttelse mod vejrets påvirkninger, og de kan desuden pulverlakeres i en af 192 RAL-farver, så du kan matche dem perfekt til dit projekt eller bymiljø. 

International cykelparkering

I flere andre lande ser vi netop, at cykellæn er den foretrukne cykelparkering. Vores søstreselskaber melder, at det primært er fordi, man med et cykellæn kan låse cyklen fast ved stellet, hvilket gør cykellænet til en mulig tyverisikret cykelparkering.

To cykler ved én cykelbøjle

Med Falcos cykellæn kan der parkeres cykler på begge sider samtidig, hvilket gør det til en yderst fleksibel løsning. Cykellænet har ingen for- eller bagside, hvilket betyder, at cyklister kan tilgå det fra alle retninger. Denne alsidighed gør cykellænet særligt velegnet til åbne områder og steder med høj trafik, hvor cyklister ofte ankommer fra forskellige vinkler. 

Ved at udnytte begge sider af cykellænet kan man maksimere parkeringskapaciteten uden at kræve ekstra plads. Det gør denne løsning ideel til bycentre, skoler og offentlige pladser, hvor effektiv udnyttelse af pladsen er afgørende. Falcos cykellæn er designet med både funktionalitet og brugervenlighed for øje, hvilket sikrer nem adgang og sikker parkering for alle cyklister. 

Fleksibel cykelparkering med cykellæn

En af fordelene ved et cykellæn er, at alle typer cykler kan parkere ved det. Uanset om det drejer sig om brede dæk, tynde dæk, almindelige cykler, ladcykler eller endda scootere, kan alle parkere sikkert ved et cykellæn. Denne multifunktionalitet gør cykellæn særligt velegnede til steder som boligforeninger, biblioteker og sportshaller, hvor der er en bred vifte af brugere, men kun begrænset plads til rådighed. 

Derudover er cykellæn en yderst prisvenlig løsning. Med en enkel konstruktion og minimal vedligeholdelse er cykellæn en økonomisk attraktiv mulighed for både små og store projekter. Den lave omkostning kombineret med høj funktionalitet gør cykellæn til et ideelt valg for steder, hvor der er behov for effektiv cykelparkering uden at sprænge budgettet. 

Få rådgivning til cykelparkering

At vælge den rette cykelparkeringsløsning kan være en udfordring, især når der er mange faktorer at tage højde for, såsom pladsbegrænsninger, brugertyper og sikkerhedskrav. Hos Falco tilbyder vi professionel rådgivning, der hjælper dig med at finde den optimale løsning til netop dit projekt. Vores erfarne team står klar til at guide dig gennem hele processen – fra behovsanalyse til design og installation.

Vi skræddersyr vores rådgivning til dine specifikke behov, uanset om det drejer sig om boligforeninger, virksomheder, offentlige institutioner eller bymiljøer. Med vores brede udvalg af cykelparkering, herunder cykellæn, cykelstativer og overdækkede løsninger, kan vi sikre, at du får en løsning, der både er funktionel, æstetisk og økonomisk fordelagtig.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din cykelparkering. Du kan ringe til os på 75 36 81 00, udfylde vores kontaktformular eller skrive til os via info@falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt